AFLYSNING!!!

Desværre er turen til Pakistan blevet aflyst. Det er virkelig noget rigtig ØV ØV ØV.

   Lars Gundersen fik brev fra sine samarbejds-partnere dernede at de hverken kunne eller ville tage ansvaret for danskere i Pakistan resten af året. Så der var ikke andet at gøre end at aflyse.

 

 

Mulighed for dansk førstebestigning af verdens 13. højeste bjerg

Gasherbrum II - 8.035 meter

Bjerget ligger i det nordlige Parkistan. I Karakorum bjergkæden. Her finder man bl.a. også K2. Navnet Gasherbrum stammer fra den tibetanske dialekt og betyder noget i retning af "smukke bjerg". Gasherbrum har også været betegnet som K4.

 En dag i november kom der brev på mailen. En invitation fra Kipling Travel om at deltage på denne ekspedition.....og så var den drøm plantet. Jeg kunne simpelthen ikke få det ud af hovedet igen :-) Så der var kun ét at gøre. Tale med bossen ang. ferie.....der skulle gode talegaver til men til sidst fik jeg grønt lys :-) ...og så ellers en tilmelding afsted til Lars fra Kipling.

For mig er det her totalt vildt. Nogen gange forstår jeg det stadig ikke helt :-) Tænk at have chancen for at stå på toppen af et 8000'er bjerg. Det havde jeg i min vildeste fantasi ikke drømt om, da jeg startede med at vandre i bjergene i Nepal.

Og nu er det så en realitet ;-)